Ladataan…

ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN YLI 60€ TILAUKSILLE!

Selvä peli.

Tietosuojaseloste

(päivitettty 29.3.2016)

REKISTERINPITÄJÄ

Warrior Coffee Oy Ltd (Y-tunnus: 2627861-7 )
 Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki.

YHTEYSHENKILÖ

Warrior Coffee asiakaspalvelu +358 (0)40 5222 830 tai hello@warriorcoffee.com

REKISTERIN NIMI

Warriorcoffee.com asiakasrekisteri.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN JA REKISTERIN TARKOITUS JA REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 pykälän 1 momentin 1, 2, 5 ja 7 -kohtiin.

Rekisterinpitäjä tai sen valtuuttama yhteistyökumppani käyttää asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti seuraaviin tarkoituksiin:
• asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
• tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja toimitus
• maksaminen, maksujen valvonta ja perintä
• rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja etämyynti sekä
• rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on Warriorcoffee.com:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Warriorcoffee.com:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Warriorcoffee.com:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Warriorcoffee.com saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Warriorcoffee.com:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Tilausten seurantatiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Warriorcoffee.com:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai tuotenäytteisiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Warrior Coffee:n asiakaspalveluun, sähköpostitse hello@warriorcoffee.com tai rekisterinhoitajalle.

Nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita koskevat tiedot saadaan mm. tarjouspyyntöjen, uutiskirjeen tilauksen, tuotetilausten, kilpailuihin osallistumisen ja muiden kontaktien yhteydessä sekä niistä tiedoista, jotka tallentuvat tai tallennetaan asiakkaan palveluiden tai tuotteiden käytöstä. Lisäksi asiakkaiden tiedot saadaan mm. myynnin yhteydessä. Näistä tiedoista tallennetaan ainoastaan niiden potentiaalisten asiakkaiden tiedot, jotka ovat antaneet markkinointi- tai yhteydenottoluvan.

Henkilötietoja voidaan myös kerätä, tallettaa ja päivittää Väestörekisterikeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekisteristä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei luovuteta Warrior Coffee Oy Ltd:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Warriorcoffee.com:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein, salasanoin sekä muilla teknisillä keinoilla. Tietoihin on käyttöoikeus vain Warrior Coffee Oy Ltd:n palveluksessa olevilla henkilöillä tai sen valtuuttamilla toimijoilla, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Warrior Coffee Oy Ltd edellyttää henkilöstöltään ja yhteistyökumppaneilta sitoutumista asiakastietojen salassapitoon. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Manuaalisessa muodossa olevaa aineistoa säilytetään Warrior Coffee Oy Ltd:n käytössä olevissa toimitiloissa, jotka on lukittu ja valvottu.

TARKASTUS-, KIELTO- JA KORJAUSOIKEUS

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Asiakkaat joilla on Warriorcoffee.com –käyttäjätili, voivat tarkistaa ja muuttaa omia yhteystietojaan myös itse, kirjautumalla omalle tilille. Warriorcoffee.com –käyttäjätilin avaaminen ei vaadi ostosten tekoa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai mielipidetutkimuksiin.

Tämä rekisteriseloste on pyynnöstä nähtävänä myös Warrior Coffee Oy Ltd:n toimitiloissa osoitteessa Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Warriorcoffee.com-sivustolla sekä sen alle kuuluvilla-sivustoilla käytetään evästeitä (cookies), joiden avulla sivustoa voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. Sivuston evästeet helpottavat, parantavat ja nopeuttavat sivuston selausta ja käyttäjäkokemusta. Evästeiden avulla voimme tarjota parempia ja henkilökohtaisempia tuotesuosituksia asiakkaillemme.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sivusto tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Käyttäjä pystyy estämään evästeiden käytön selaimen asetuksista tai poistamaan evästeet selaimen asetuksista käytön päätyttyä. Lisätietoja selainkohtaisista ohjeista evästeiden poistamiseksi löytyy selaimen valmistajan ohjeista. Osa Warriorcoffee.com -sivuston sisällöstä saattaa edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Ostoskorisi on tyhjä